Mellom kultur og natur


Mellom kultur og natur er en fotoutstilling. Den ble åpnet 18.november 2021. Grunnet Coronarestriksjoner ble den stengt ned allerede etter en uke. Utstillingen gjenåpnes 08. oktober, 2022, på Grim Kulturbryggeri, Setesdalsveien 17. Fotografiene er ferdig trykket på aluminiumsplater med oppheng. 

Ut over åpningsdagen 08. oktober, har utstillingen følgende  åpningstider: 26 november mellom 11 og 14 og 10 desember mellom 11 og 14. og 10 desember mellom 11 og 14.  For visning ut over dette, ta veldig gjerne kontakt. Utstillingen er laget for å kunne flyttes og presenteres andre steder. 

I Mellom kultur og natur retter jeg  kameraet mot det særegne preget som kan oppstå når naturen relativt uhindret griper inn i kulturen. Kultur direkte påvirket av utemmet natur bør sees som en stor ressurs. Ikke alltid. Men langt oftere enn det som er vanlig. Det motsatte er gjerne tilfelle. Man har jo en hang til perfeksjon, til å flikke og ordne på ting for å få det perfekt. Men hva er det perfekte? Kan noe være perfekt når det er værbitt, slitt og kanskje helt ubrukelig? Ikke alltid. Men ofte. 

Bildene er fra Vardø i Finnmark og Agder helt i sør.

Bildene er for salg.Tonesatte tekster
Samarbeidet med musiker Kristofer Spangen er godt tatt i mot. Nå tar vi det hakket lengre og tilbyr en times underholdning med Stod jeg på Månen ville Jorden bestemme. 

Stod jeg på Månen ville Jorden bestemme er tonesatte tekster. Tekstene er skrevet for fremføring med musikk, og passer godt på intime scener.