Mellom kultur og natur - utstilling


Mellom kultur og natur ble åpnet  18.november 2021, og er en utstilling som kan  sees og eventuelt kjøpes fotografier fra.  Fotografiene er ferdig trykt på aluminiumsplater med oppheng. Jeg er stasjonert  på Grim Kulturbryggeri i Kristiansand. Grim Kulturbryggeri har ikke fastlagte åpningstider, men ta veldig gjerne kontakt for visning. Utstillingen er laget for å kunne flyttes og presenteres andre steder. 

I Mellom kultur og natur retter jeg  kameraet mot det særegne preget som kan oppstå når naturen relativt uhindret griper inn i kulturen. Kultur direkte påvirket av utemmet natur bør sees som en stor ressurs. Ikke alltid. Men langt oftere enn det som er vanlig. Det motsatte er gjerne tilfelle. Man har jo en hang til perfeksjon, til å flikke og ordne på ting for å få det perfekt. Men hva er det perfekte? Kan noe være perfekt når det er værbitt, slitt og kanskje helt ubrukelig? Ikke alltid. Men ofte. 

Bildene er for salg.

Spoken word

Spoken word er poesi fremført på en scene, hvor ordene snakkes snarere enn synges, ofte med musikalsk bakgrunn, men med primært fokus på stemmen. Dette er ikke et fenomen som er så utbredt i Norge, men i for eksempel Storbritannia og USA er det veldig utbredt. 

Bylys er en samling tekster som framføres i sjangeren spoken word. Fra scenen på Grim Kulturbryggeri presenteres tonesatte tekster.  Veggene i lokalet er dekorert med fotografier i storformat. Fotografiene har betydning for tekstene og omvendt. 

Alt av tekster, musikk og fotografier er originalt.